Om och med mig

Ni känner mig kanske som Magnus Uggla, men jag är precis som ni en helt vanlig person. Född och uppvuxen med två äldre bröder på Östermalm i Stockholm.

Jag har en dotter sedan ett tidigare äktenskap. Idag är jag är gift med en underbar kvinna och tillsamman har vi två barn. Min far och ena bror är tyvärr inte i livet längre och min mor är dement. Musik har jag alltid älskat och började väldigt tidigt och jag har aldrig slutat.

Musiken är min passion, men till mångas förvåning har jag även skrivit en självbiografi. Jag växte upp med klassisk musik i hemmet och min mamma var både sångerska och musikpedagog. Sent i livet fick jag diagnosen ADHD, vilket kan förklara mycket.

Tonårslivet var stökigt och förhållandet med min mamma blev aldrig bättre. Det har varit en öm punkt i mitt liv att aldrig få ett erkännande av henne eller få känna sig älskad. Än idag känner hon inte Magnus Uggla.

Music-PNG-Photos